Direct contact 026 482 0002 

Vakantie Buitenschoolse opvang

Tijdens de schoolvakanties bieden we een uitgebreid en gevarieerd dagprogramma. Op onze BSO beleeft uw kind het vakantiegevoel en bieden we echte vakantiepret! Leuke activiteiten voor alle leeftijden en alles gaat zoals dat hoort tijdens vakantie, net een beetje anders dan normaal.
Elke week krijgt een ander thema en binnen dit thema bedenken we knutsel-, sport en buitenactiviteiten. Bijpassend serveren we lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk gaan we ook op uitstap naar het bos, de hei, de uiterwaarden, de boer, het museum of de dierentuin.
Voor elke schoolvakantie ontvangen ouders per mail een link naar onze site, hiermee kunnen ze direct zien wat de plannen zijn voor de komende vakantieweek (-weken).

Meivakantierooster 2017 Paleis Eigenwijs 1ste week

Meivakantierooster 2017 Paleis Eigenwijs 2de week

Meivakantierooster 2017 Villa Vorstelijk

Hemelvaartsvakantierooster 2017 Paleis Eigenwijs

Zomervakantierooster 2017 week 29, 30 en 31

Zomervakantierooster 2017 week 32, 33 en 34

Sommige vakantieweken dopen wij om tot Zomerkampen vakantiekamp-weken. Tijdens deze weken bieden wij vakantieopvang op een speciale locatie. Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje Onze Opvang en vervolgens Zomerkampen.

Alle kinderen met een 52 wekencontract kunnen zonder extra kosten gebruik maken van hun vaste contractdagen. Ook kunnen  niet gebruikte contractdagen in de vakantie geruild worden naar de vakantieweek (-weken) ervoor of erna. (Zie Ruilen van dagdelen). Extra dagen inkopen kan natuurlijk ook.
Kinderen met een 40 wekencontract kunnen ook gebruik maken van onze BSO tijdens de schoolvakanties. Bij het kopje Tarieven vindt u de kosten voor Vakantieopvang. Ook hiervoor ontvangt u kinderopvangtoeslag.
NB. In verband met de maximale groepsgrootte en Pedagogisch medewerker-Kind-Ratio raden wij ouders aan om gewenste extra dagen of ruilverzoeken zo vroeg mogelijk aan de groepsleiding voor te leggen, want vol=vol.

  • Jacco, 3 jaar

    tegen zijn juf: "Ga je al naar huis? Het is hier toch veel gezelliger!"

  • Fenna, 3 jaar

    "Voel me echt een prinses hier!"

  • Sanne, 5 jaar

    "Bij jullie eet ik wel 3 boterhammen, dat doe ik thuis niet hoor..."

Foto's